Pulpe marinate la gratar

Am folosit din nou gratarul pentru aragaz, dar de data asta pentru a face pulpe de pui. Au iesit crocante pe exterior si fragede in interior. S-au potrivit de minune cu garnitura de cartofi copti cu rozmarin.


Ingrediente:

- 3 pulpe mari intregi sau 6 ciocanele sau pulpe superioare;
- marinata.

Pentru marinata:

– 1 lingura mustar cu boabe;
– 1-2 linguri sos chilli cu usturoi;
– 4 linguri ulei de masline;
– sare si piper.

Am folosit 3 pulpe intregi pe care le-am taiat in doua si le-am crestat pana la os pentru a se patrunde. Se amesteca ingredientele pentru marinata pana se formeaza o pasta omogena.

Se ung pulpele cu marinata, si apoi se pun la rece intr-un castron pentru minim o ora. Dupa ce timpul de marinare a trecut, se incinge gratarul si se aseaza pulpele.

Dupa 30 minute de intorc si se mai lasa inca 30-40 minute pana cand pulpele se “bronzeaza” bine.

Rezultatul…

Pofta buna!
This entry was posted in Preparate cu carne de pasare. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 7 = zero

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>