Pulpe de pui la cuptor

Cand nu am rabdarea sau dispozitia sa gatesc ceva mai elaborat aleg carnea de pui la cuptor. Se face repede si merge combinata cu orice. Ultima data am facut pulpe de pui si am folosit pentru sos:

– o lingura sos de soia dulce;
– zeama de la o portocala si de la o lamaie;
– ulei;
– usturoi;
– o lingurita de mustar;
– sare si piper.

Am spalat si curatat ciocanelele, apoi le-am aranjat intr-un vas.

Intr-un castronel am facut sosul amestecand toate ingredintele, mai putin usturoiul pe care l-am turtit cu lama unui cutit, si am turnat peste carne.

Ulei, sos de soia, mustar
Cele de mai sus plus sucul de citrice
Gata de pus peste ciocanele

Ciocanelele le-am intors incat sa fie unse cu sos peste tot, am acoperit cu folie de aluminiu si am bagat la cuptor.

Cand au fost aproape gata, am scos folia si le-am lasat sa se rumeneasca putin.

This entry was posted in Preparate cu carne de pasare and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 − = four

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>