Piept de pui umplut cu branza

Buzunare din piept de pui pline cu branza aromata cu busuioc, masline, usturoi.

Ingrediente:

– 3 jumatati piept pui;
– 200 g branza putin sarata rasa;
– 2 linguri de smantana;
– masline;
– 2 catei de usturoi;
– 6 jumatati de miez de nuca;
– 2 frunze de busuioc proaspat;
– ulei;
– pesmet alb;
– 1 rosie;
– sare si piper.

Se amesteca branza cu smantana. Se adauga busuiocul, usturoiul, nucile si 3 masline taiate toate feliute mici si se amesteca. Se adauga sare si piper dupa gust.

Cu un cutit ascutit se taie piepul, formandu-se un buzunar.

Se umple cu branza aromata.

Pe o farfurie intinsa se pune pesmet. Pieptul de pui si unge cu ulei si apoi se da prin pesmet pe toate partile. Apoi se aseaza intr-o tava cu putin ulei.
Se mai pun in tava si masline si o rosie taiata felii sau cateva rosii cherry. Se toarna putin ulei si se baga la cuptorul preincalzit, foc mediu, pentru 30-40 minute.

Rezultatul…

Pofta buna!
This entry was posted in Cine rapide, Preparate cu carne de pasare. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 4 = twelve

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>