Piept de curcan cu smantana la cuptor

Un fel de mancare care se prepara foarte repede. Pui ingredientele, bagi la cuptor si astepti sa se faca.

Am folosit:

– 400 g piept curcan;
– 400 g smantana;
– 2 felii cascaval;
– pesmet;
– tarhon (se poate folosi orice condiment va place);
– ulei;
– sare si piper.

Carnea se aseaza intr-un vas yena, se unge cu ulei, se presara sare, piper si tarhon pe ambele parti. Deasupra se pune cascavalul, smantana, sare si pesmet.
Se pune in cuptorul preincalzit la 180-200 grade pana se rumeneste pesmetul, iar carnea este facuta (aproximativ 1 ora).

Rezultatul…

This entry was posted in Cine rapide, Preparate cu carne de pasare. Bookmark the permalink.

One Response to Piept de curcan cu smantana la cuptor

  1. Roxana says:

    Bun, bun :) inca o reteta magica testata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 5 = two

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>