Paine umpluta

DSC_4339

Paine umpluta – un fel de mancare de facut in lipsa maaaare de timp!

Se poate compara si cu o pizza, cu topping din abundenta si blat crocant. Umputura se poate face cu orice mai este prin frigider: cascaval, branza, salam, sunca, carnati, cabanos, masline, ciperci, porumb, ardei… dupa preferinte si existente :).

Necesar:

  • o paine rotunda;
  • 200 g cascaval;
  • 200 g carnaciori de bere (sau orice altceva va place: sunculita, kaiser…);
  • cateva masline;
  • 1/2 lingurita de oregano;
  • 1 lingura parmezan.

Se taie painea in doua pe lungime, se scoate miezul, dar nu se goleste in totalitate, sa ramana cat pentru un blat normal de pizza sau ca o felie de paine.

Se taie felii subtiri sau se rade cascavalul, carnita se taie si ea felii. Pe jumatatile de paine se pune cascaval, apoi carnea, maslinele, iar cascaval si apoi se presara oregano.

Se aseaza jumatatile de paine intr-o tava neunsa si se baga in cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute pana cand se topeste cascavalul. Timpul de stat la cuptor depinde de tipul de umplutura. La sfarsit noi am presarat si parmezan. Se poate servi cu ketchup.

Rezultatul…

DSC_4342 DSC_4336

Pofta buna!

 

This entry was posted in Cine rapide and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× three = 9

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>