Oua rascoapte portugheze

O alta reteta cu oua fierte :). In cartea Sandei Marin am gasit “Oua rascoapte portugheze”. Se fac usor si sunt foarte interesante.

Ingrediente:

– 4 oua;
– 4 rosii nu foarte moi;
– un cubulet de unt;

- branza;
- oregano (optional. in reteta nu este specificat, dar se potriveste cu gustul preparatului)

– sare si piper.

Se spala rosiile, se taie felii si se curata de seminte. Ouale se decojesc si se taie felii.

Pe fundul unui vas yena se aseaza jumatate din feliile de rosii, se dau cu sare. Apoi se adauga ouale.

Se acopera cu restul de rosii.

Se pun bucatele de unt.

Iar deasupra se presara branza rasa.

Se baga in cuptorul preincalzit, la foc mediu si se lasa pana se topeste branza.

Rezultatul…

Pofta buna!
This entry was posted in Micul dejun, Preparate cu oua. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 2 = seven

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>