Muschi de vita cu piure de cartofi si rosii uscate

DSC_4077

Un fel de mancare super rapid, super gustos si de super fitza! :)

Necesar:

  • doua bucati groase de 2 degete de muschi de vita;
  • 1 crenguta menta;
  • 1 crenguta patrunjel;
  • 1 lingurita mustar cu boabe;
  • 1 lingura de ulei;
  • 5 cartofi;
  • 3 rosii uscate in ulei;
  • lapte si unt dupa gust pentru piure;
  • sare si piper.

Intr-un mojar se strivesc funzele de menta si patrunjel. Uleiul si mustarul se amesteca, apoi se adauga frunzele zdrobite. Cu marinata se ung bucatile de muschi date inainte cu piper.

DSC_4068

Se incinge o tigaie sau un grill si se aseaza muschiul. Se lasa cate 4-5 minute pe fiecare parte pentru un muschi mediu facut.

DSC_4082

Cartofii se curata, spala si se taie cuburi. Se pun in apa clocotita cu sare si cam in 10 minute s-au fiert. Se paseaza, se adauga lapte, unt si sare dupa gust. Se taie rosiile uscate in feliute si se amesteca.

Rezultatul…

DSC_4076

DSC_4075

Pofta buna!

This entry was posted in Cine rapide, Preparate cu carne de vita. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 4 = four

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>