Coaste de porc la cuptor

DSC_4923

Cea mai simpla reteta de coaste de porc la cuptor. Ingrediente simple ce se transforma intr-o masa copioasa! Carne dulce si frageda ce se mananca direct de pe os cu mana, ca nu cumva ca tacamurile sa atenueze ceva din placerea de a manca :) …ganduri de carnivor!

Necesar:DSC_4916

  • 2 coaste carnoase;
  • sare si piper;
  • 2 lingurite cimbru uscat;
  • 2 lingurite miere;
  • 1 lingura ulei.

Se spala coastele si se sterg. Apoi se ung cu uleiul amestecat cu sare si piper.

Se taie o bucata de hartie de copt de 3 ori latimea tavii. Se aseaza in tava, coastele peste si se impacheteaza.

DSC_4918

Se baga in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 30-45 minute, se desface “pachetul” si se taie capetele hartiei.

Coastele se ung cu miere si se mai baga la cuptor pana se rumenesc frumos pentru aproximativ 20-25 minute.

DSC_4920

Rezultatul…

DSC_4921 DSC_4925

Pofta buna!

This entry was posted in Preparate cu carne de porc and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight × = 8

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>