Clatite cu “de toate” gratinate

Conform zicalei: “shaorma cu de toate”, am facut clatite umplute :). Chiar au de toate: ciuperci, porumb, cascaval, smantana…si lista continua. Sunt foarte bune si de luat la pachet.

Pentru 4 clatite:

– 1 ou;
- 150 apa minerala;
– 3 linguri faina;
– cateva frunze de patrunjel;
– ulei.

Pentru umplutura:

- 300 g piept de curcan taiat cubulete, fript in tigaie si stins cu o lingura zdravana de smantana grasa si condimentat cu cimbru;

– o mana de ciuperci;
– 3 linguri porumb;
– cascaval;
– kaiser sau sunculita;
– cateva feliute de gogosari murati;
– sare si piper.

Dupa ce s-au facut clatitele, se rade cascavalul si se taie in feliute subtiri sunculita si ciupercile. Intr-un castron se amesteca carnea de curcan cu ciupercile, sunculita, cascavalul, porumbul, sarea si piperul.

Apoi se umplu clatitele…

… si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se presara cu cascaval si se baga la cuptorul preincalzit la 180 minute pentru 5-10 min, pana se topeste cascavalul.

Se pot servi cu cartofi prajiti si gogosari murati.

This entry was posted in Pentru "Pachet". Bookmark the permalink.

One Response to Clatite cu “de toate” gratinate

  1. Roxana says:

    Clatitele la mine se combina numai cu crema de ciocolata :) ….pana aici, cand am descoperit un alt gust al lor, bune … rau:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 1 = two

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>