Chilli cu branza

DSC_6224Inspiratie Nigella Lawson: Chilli cu branza. Foarte usor de facut, foarte interesanta combinatia de carne cu… CACAO! Da! M-a facut tanti Nigella sa pun in mancare gem de caise: Ciocanele africane si cacao in Chilli cu branza. :) Si nu regret!

Necesar:

  • 500 g carne tocata de vita;DSC_6214
  • 150 g bacon (in reteta originala era chorizo);
  • 1/2 lingurita cacao;
  • 1 lingurita oregano uscat;
  • 500 ml suc de rosii;
  • 2 lingurite sos Worcestershire;
  • 250 g mozzarella;
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 200 g porumb (in reteta originala erau 400 g fasole rosie boabe scursa si clatita);
  • sare si piper.

Intr-o tigaie mare se prajeste baconul taiat in bucatele subtiri. Dupa ce s-au prajit se adauga carnea tocata si se incorporeaza in bacon.

DSC_6215

Cand carnea si-a schimbat culoarea se adauga cacao, oregano, sucul de rosii, sosul Worcestershire si fasolea daca se foloseste.

DSC_6219

Se lasa sa fiarba la foc mic 20 minute. Apoi se mareste flacarea sa dea in clocot, se adauga porumbul, se opreste focul si se adauga mozzarella.

DSC_6220

Se adauga patrunjelul.

Rezultatul….

DSC_6222

Pofta buna!

 

This entry was posted in Pentru "Pachet", Preparate cu carne de vita. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


3 × four =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>